Detoxing: God helse starter på innsidenEr magen litt trøblete og føler du deg oftere sliten enn opplagt, selv om du sover nok? Da kan løsningen ligge i å gjøre det du kan for å støtte kroppens evne til å avgifte seg selv. 

Kroppen vår er et fantastisk rensesystem som kontinuerlig jobber for å rense opp kroppen innvendig, og organer som leveren, tarmen og nyrene spiller en viktig rolle når giftstoffer entrer kroppen. Sammen sørger disse for at det pågår avgiftningsprosesser til enhver tid, og de fleste av avfallsstoffene ender til slutt ut av kroppen og ned i do.

Men etter hvert som tiden går kan det samle seg opp mye avfallsstoffer i kroppen, og en opphopning av disse kan føre til en ubalanse innvendig. Alt vi spiser og drikker, luften vi puster inn, det at vi sitter for mye og at vi ofte har en stressende hverdag er faktorer som påvirker kroppen vår, og som over tid kan ha en uheldig virkning. Ikke minst i tarmen. 

Og det kan skje alle, også de som spiser sunt og variert, trener og er aktive. Resultatet av denne ubalansen kan være at du føler deg trøtt og sliten, får ulike problemer med magen og hyppige forkjølelsessymptomer. 

Gi kroppen en daglig renselse

Avfallsstoffene skapes daglig og du bør gjøre det du kan for å støtte kroppens avgiftning. Det finnes matvarer og drikke som bidrar til å rense systemet ditt og gi en detox-effekt, rett og slett en liten daglig renselse.

Nei, vi snakker ikke om detox-kurer som krever at du skal drikke noe som smaker gress eller andre raske løsninger som til syvende og sist ikke gir ønsket effekt. Det handler om små endringer i hverdagen som kroppen din vil takke deg for. 

Kutt for eksempel ned på sukker og frityrstekt mat, og sørg for å spise rikelig med fargerike frukt og grønnsaker, proteiner, fiber og melkesyrebakterier – som alle vil bidra til å styrke de gode tarmbakteriene. 

Suppler gjerne med en god kopp te som inneholder de riktige ingrediensene som gir systemet god støtte til å kvitte seg med avfallsstoffer. LeCharm er en hundre prosent ren, naturlig og økologisk te  som kan gjøre nettopp dette – særlig varianten med det passende navnet Detox Tea. 

Detox-te med helsebringende egenskaper

Detox Tea består av få ingredienser som alle gjør godt for kroppen. De helsebringende egenskapene er grunnen til at folk i Østen har drukket slik te i mange generasjoner. 

Detox Tea inneholder: 

  • Svart te: Har et høyt innhold av antioksidanter (flavonoider), som blant annet viser seg å fremme avgiftningsprosesser i kroppen og styrke immunforsvaret. 
  • Hibiskus: Har et høyt innhold av antioksidanter og C-vitaminer, og er kjent for å ha en stimulerende effekt på fordøyelsen. 
  • Rose: Skal ha en antibakteriell og utrensende effekt, styrker immunforsvaret og stimulerer fordøyelsen.  

Til sammen vil en kopp Detox Tea gi påfyll av viktige antioksidanter, og bidra til å gjenopprette balansen i kroppen. Det kan blant annet hjelpe på en vond og oppblåst mage og få deg til å føle deg bra.

– Magen fungerer bedre

En som har opplevd den rensende effekten av LeCharm er Berit (67) fra Os i Hordaland. Hun takker LeCharm Detox Tea for at magen har blitt mye bedre. 

– Jeg er i utgangspunktet veldig glad i te, og bestilte fordi jeg syntes denne så spennende ut. Veldig god var den også! Nå kan jeg si at magen fungerer bra, så denne teen har jeg tenkt til å fortsette med, sier hun.

Berit drikker to kopper Detox Tea om dagen, en etter frokost og en etter lunsj. Ikke bare synes hun den smaker godt, men hun merker at den virkelig gjør godt for kroppen. 

Detox Tea er naturlig søtt, men er helt fri for sukker. Teen er også uten fett og kalorier – så det kan nytes med ekstra god samvittighet. Den gode smaken vil dessuten bidra til å holde søtsuget unna, slik at du kan fortsette å spise matvarer som er bra for deg. 

Ved å gi kroppen riktig næring vil du føle deg mer uthvilt, fokusert og få mer overskudd. Og med te fra LeCharm blir det ikke enklere enn dette i en travel hverdag. Det er ingen trekketid, ingen våte teposer, ingen skjulte ingredienser – bare hundre prosent naturlig te som støtter kroppens rensesystem.