Anne Brith Davidsen anbefaler LeCharm

Jeg har lenge tenkt at jeg ville teste ut en detox av noe slag. Jeg har hatt lyst til å rense kroppen på en måte. Så kom jeg over og ville prøve LeCharm for å kontrollere søtsuget og småspising. Detox & Slimming Tea er et te-konsept med komponenter som renser kroppen og som demper søtsuget. 

For meg passet dette perfekt å teste ut nå på starten av året ❤️

Særlig ettersom jeg følte jeg har gått rundt og småspist altfor mye den siste måneden. 

Te er den drikken i verden det drikkes mest av etter vann. Te er kjent for sine mange helsefordeler og det er et veldig sunt alternativ i en travel hverdag. 

Jeg starter dagen med en kopp te, og har følt at dette har vært godt for magen. Men det fine med denne teen er at du faktisk ikke trenger å varme opp vannet. Du kan ha pulveret i kaldt vann og slik drikke den som en tørstedrikk 

Du lager teen på 123 og trenger ikke vente på en tepose som skal trekke. Du bare har pulveret rett opp i koppen.

Denne teen er 100% ren te, helt fri for plantevernmidler og kjemikaler. Teen er rik på næringsstoffer og fullspekket med antioksidanter og aktive næringsstoffer. Jeg vet veldig godt hva jeg får i meg! Teen inneholder null sukker, null fett og null kalorier, noe som gjør den til en perfekt drikk.

Jeg liker smaken veldig godt. Jeg er kresen på smak og denne smaker veldig rent. Om dere skjønner hva jeg mener. Personlig synes jeg også at det er fint at du kan ha pakkene med i vesken. Slik at du har de med deg overalt. For meg har den dempet søtsuget, særlig når jeg er sugen på noe godt. 

Den andre koppen tar jeg altså rett etter lunsj. Når det verste søtsuget kommer.

Bestill LeCharm i dag, som Anne-Brith! Shop her →