Pilotfrue anbefaler LeCharm!

Med fornyet energi og den gode følelsen i kroppen som kommer av at alt fungerer som det skal, er det ingen tvil om at Monika skal fortsette å drikke LeCharm i årene som kommer.

God søndag, folkens! Håper dere har hatt en like fin helg som meg og at dere er klare for mandag i morgen. Jeg har lyst til å komme med et veldig godt tips til en drikk som er sunn og enkel i en travel hverdag, før den nye uken setter i gang og før pliktene kaller..

Etter at jeg ble gravid har jeg sluttet helt med å drikke kaffe. Det begynte med at jeg trappet ned kaffedrikkingen i prøverørsprosessen og nå er lysten på kaffe faktisk helt borte. For noen måneder siden fikk jeg øynene opp for te og kom da over LeCharm. En te som smaker godt og er full av næringsstoffer til lille Severin i magen og meg ♥

Te er som de fleste vet kjent for sine mange helsefordeler og er den drikken det drikkes mest av etter vann. Det er over 2 milliarder mennesker som drikker te etter frokost hver dag, og nå er jeg blitt er en av disse te-elskerene. Hehe!

Ulrik er også veldig glad i te. Det var faktisk han som introduserte meg for Lecharm. Ulrik startet å drikke denne teen for å rense kroppen, som en slags detox etter jul med mye sukker og fet mat. Nå drikker han Lecharm for å kontrollere søtsuget og unødvendig småspising i løpet av dagen. Mens jeg som er gravid drikker Lecharm fordi den smaker godt, fordi det er sunt og fordi jeg vet eksakt hva jeg får i meg. I tillegg har vi jo begge fokus på gode daglige rutiner for helsen vår.

Lecharm er 100% naturlig te, helt fri for plantevernmidler og kjemikaler (noe som visstnok er et problem i te-industrien). Teen er rikere på næringsstoffer og fullspekket med antioksidanter.

En kopp te lages på bare noen få sekunder. Du slipper både unna våte teposer og trekketid. Teen er derfor utrolig praktisk på farten eller på reise! Utrolig kjekt for Ulrik blant annet som er ute og flyr hele tiden..

SLIK GJØR DU DET

1. En pose te: Du velger selv om du vil drikke fra kopp eller flaske.

2. Fyll med 2-3 dl vann: Jo mer vann desto svakere smak. Her må du smake deg til hva du liker best.

3. Nyt en deilig kopp te!

Lecharm inneholder null sukker, null fett og null kalorier, noe som i mine øyne gjør den til en perfekt drikk. Teen er som sagt deilig på smak og aroma, og har en fresh farge. Det smaker rett og slett rent. Skikkelig digg følelse! Jeg tilsetter verken sukker eller noe annet for smakens skyld da jeg syens at teen er god nok i seg selv.

Lecharm er en trendy og convinient te som er enkel å ha med seg overalt i veska på jobben, i treningsbaggen eller i tursekken. Den hjelper meg med å bli mindre fysen gjennom dagen og øker metabolismen i kroppen. Lecharm kommer som dere ser i en lekker og delikat innpakning, akkurat slik jeg liker det.

Prøv verdens reneste Te på 1-2-3. Få GRATIS idag – fordi du fortjener noe fantastisk i hverdagen.

Bestill LeCharm i dag, som Pilotfrue! Shop her →