Spørsmål og svar

LeCharm er 100% naturlig te som er fremstilt på en økologisk måte. Teen er også 100% fri for plantevernmidler.
Vi anbefaler å drikke teen 20-30 minutter etter måltider. Gjerne Peach Iced Green Tea til etter frokost og Detox Tea etter lunsj. Peach Iced Green Tea kan også benyttes som leske- og treningsdrikk.
Vi anbefaler 200-300 ml rent vann. Jo mer vann, jo mildere smak. Dersom du ønsker en stor tekopp eller vannflaske kan du enkelt bruke flere teposer og regulere vannmengden etter dine smaks-preferanser.
Ja, både kaldt og varmt vann kan benyttes. Teen er også perfekt som treningsdrikk eller som en tørstedrikk. Ved bruk av kaldt vann i en flaske ristes flasken godt slik at teen blander seg raskt med vannet. På 1-2-3 får du en sunn drikk som er rikere på næringsstoffer.
Ja, teen bidrar til å dempe søtsuget og øke forbrenningen. Teen inneholder for øvrig Null sukker, Null fett og Null kalorier.

Nei, LeCharm er ikke vanlig tepulver. LeCharm er en Game Changer! Våre råvarer kommer fra nøye utvalgte tehager og er produsert med en unik økologiske produksjonsmetode. Denne teknologien gir oss krystallisert tepulver som er fremstilt via lav temperatur og vakuum ekstraksjon. Dette gir teen høyere næringsinnhold og som enklere tas opp av kroppen. LeCharm er 100% naturlig ren te!

Ja, LeCharm er langt rikere på næringsstoffer enn tradisjonell te. Med vår unike patenterte produksjonsmetode blir næringsstoffene bevart og optimalisert slik at de enklere tas opp av kroppen. Ut av 100 kg teblader får vi 20 kg te-ekstrakt. Du får mer te for pengene med LeCharm!

Ja, med LeCharm slipper du klissete og våte teposer og unødvendig lang trekketid. Teen trekkes umiddelbart i varmt eller kaldt vann og er en Game Changer blant te-elskere. På få sekunder kan du nyte en sunn kopp te. Det å slippe de tradisjonell teposene og den lange trekketiden på 3-5 minutter er kort og godt bare genialt. Enklere blir det ikke!